19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τρίτος σε νίκες στο BCL o Παπαθεοδώρου! (pic)

Μετά από μία σύντομη διακοπή του BCL λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών, η διοργάνωση επιστρέφει και παράλληλα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της μία λίστα με τους προπονητές που έχουν πετύχει τις περισσότερες νίκες και φυσικά υπήρχε ελληνική εκπροσώπηση.

Τα τελευταία χρόνια το BCL έχει μπει στη ζωή μας και κάθε χρόνο δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο προσελκύοντας δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες. Σε όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν και προπονητές που έχουν αφήσει το δικό τους... στίγμα και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στη διοργάνωση.

Στην λίστα με τους προπονητές που έχουν τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης βρίσκεται ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος κατέχει την τρίτη θέση. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει συμμετάσχει και με τον ΠΑΟΚ στην διοργάνωση, μετράει 33 νίκες σε 54 αγώνες με ποσοστό 61.1%.

Τις ίδιες νίκες έχει πετύχει και ο τεχνικός της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς (33), αλλά σε λιγότερα παιχνίδια (40) συγκεντρώνοντας ποσοστό 82.5%.

Στην κορυφή βρίσκεται ο τεχνικός της Τενερίφη, Τσους Βιδορέτα, με 45 νίκες σε 61 παιχνίδια και ποσοστό 73.8%. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και άλλοι γνωστοί προπονητές όπως ο Βενσάν Κολέ, ο Ουφούκ Σαρίτσα και ο Νέναντ Μάρκοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ