22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρίποντο στην εκπνοή και νίκη για την Μπεσίκτας! (vid)

Σε ένα δραματικό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος η Μπεσίκτας έφερε... τούμπα την έκβαση του ματς με δύο σημαντικά τρίποντα στο τέλος και επικράτησε με 96-94 της Πετκίμ Σπορ στην πρώτη αναμέτρηση για την 23η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Μπεσίκατς αν και τα βρήκε... μπαστούνια για 39 λεπτά, εν τέλει στο τέλος χρειάστηκαν τα δύο σπουδαία τρίποντα του Σέχμους Χάζερ και του Τζέιμς Μπλάκμον για να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί της νίκη και να ανέβει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-10 ενώ η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα έπεσε στο 9-14.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν γρήγορος από την αρχή του αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει μία μικρή υπέρ τους διαφορά (29-26). Στη συνέχεια δεν άλλαξαν πολλά στο σκορ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά όμως ένα ξέσπασμα των φιλοξενουμένων στο τέλος και με... μπροστάρη τον Τόμας Ουίμπας, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ έδωσε το προβάδισμα τεσσάρων πόντων (94-90) 18" πριν τη λήξη του αγώνα.

Κάπου εκεί «ξύπνησε» η Μπεσίκτας και αρχικά με τρίποντο του Χάζερ και μετά στην εκπνοή το τρίποντο του Μπλάκμον, χάρισαν αυτή την πολύτιμη νίκη. Ο Αμερικανός παίκτης ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 20 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ