24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίποντη μηχανή μια ανάσα από το λιμάνι

Πριν από δύο χρόνια, στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γερμανία, είχε "εκτελέσει" τον Ολυμπιακό με τρίποντο στη λήξη (72-71) καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε επιλέξει η ομάδα του να μην κάνει φάουλ. Πλέον το "φονικό όπλο" της Μπάμπεργκ πολύ πιθανόν να σουτάρει υπέρ των Ερυθρολεύκων.

Ο Λετονός  Γιάνις Στρέλνιεκς είναι πολύ κοντά στο να γίνει ο αντι-Γκρίν και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη του Ολυμπιακού.  Είχαμε αναφέρει και νωρίτερα πως οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πείσουν τον άσο της Μπάμπεργκ όχι με όπλο την καλύτερη οικονομική πρόταση, αλλά τη σταθερή αξία που έχει αποκτήσει η ομάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια και την προοπτική του να αγωνιστεί εκεί ο παίκτης.

Πράγματι ο Λετονός γκαρντ απέρριψε δύο ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις χθες από τη Ρωσία, τόσο της Χίμκι, όσο και της Λοκομοτίβ Κούμπαν, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Στη σεζόν που πέρασε, ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάμπεργκ  έχοντας κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 25.4 λεπτά συμμετοχής με μπόνους το σχεδόν 46% στα τρίποντα, κάτι που είχε "βιώσει" και στο πετσί του ο Ολυμπιακός.

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ