26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίποντη επιστροφή στην… κανονικότητα για την ΤΣΣΚΑ

Το... χουνέρι που της έκανε προχθές ο Ολυμπιακός στην Μόσχα ταρακούνησε την ΤΣΣΚΑ η οποία ήταν αποφασισμένη στην Αγία Πετρούπολη και έφυγε νικήτρια με 87-70 επί της Ζενίτ, έστω κι αν πάλι λαχτάρισε δίνοντας δικαιώματα στους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο. Στο 5-1 πήγε η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στο 2-4 έμεινε αυτή του Ζοάν Πλάθα.

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε υποψιασμένη στο παιχνίδι και όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο κυριαρχούσε. Μετά το 11-10 στο 5' για τους γηπεδούχους με Χόλινς και Αγιόν, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε τον έλεγχο ρυθμού και σκορ, ήταν στο +10, 26-16 στο δεκάλεπτο και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 37-48, με Κουρμπάνοφ και Βόιτμαν πρωταγωνιστές και τον Ούκοφς αποκάλυψη για την ΤΣΣΚΑ που είχε και 8/16 τρίποντα.

Με τον ίδιο τρόπο, τρίποντα δηλαδή, η ΤΣΣΚΑ πήγε στο +17, 37-54 στο 22', μόνο που όταν πίστεψε ότι το ματς τελείωσε, η Ζενίτ... όρμηξε. Σερί 15-0 με Χόλινς και Τόμας, ισοπαλία 59-59 και το δεκάλεπτο έληξε με 59-61 και το ματς στην αφετηρία. 

Η ΤΣΣΚΑ θυμήθηκε το όπλο της, τέσσερα σερί τρίποντα την έφεραν στο +12, 61-73 στο 34' και αυτή την φορά κράτησε την σοβαρότητά της μέχρι τέλους, μαζί και τη νίκη.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: Ο Γιοχάνες Βόιτμαν ήταν ο καθοδηγητής της ΤΣΣΚΑ στον αγώνα, αυτός που θεμελίωσε το πρώτο της μεγάλο προβάδισμα αλλά και που εδραίωσε την τελική επικράτηση σηματοδοτώντας το ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το οσκαρικό ποσοστό 16/33 τρίποντα για την ΤΣΣΚΑ τα λέει όλα και δεν θα μπορούσε να φέρει άλλη κατάληξη στον αγώνα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ