26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τρίποντα… αγάπης στο Πλαγιάρι (pics)

Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε αντιπροσωπία των ομάδων που συμμετείχαν στο «1st Basketball Christmas Tournament» του ΠΑΟΚ και μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Συνολικά δέκα ομάδες πήραν μέρος το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο τουρνουά, που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ το παρών έδωσαν και ο προπονητής της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Μπακογεώργος.

Στους αγώνες συμμετείχαν, πλην του «Δικεφάλου», οι ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων της Νέας Ραιδεστού, του Θερμαϊκού Θέρμης, της Ολυμπιάδας Λάρισας, της Ιερισσού 99, του Πανσερραϊκού, των Shooters Φλώρινας, η Μικτή ΕΚΑΣΘ, η Μικτή ΕΚΑΣΧ, ο Μ. Αλέξανδρος Κοζάνης και ο Γ.Σ. Ευκαρπίας.

Η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, ο ΠΑΟΚ μέσω του «1st PAOK Christmas Sports Festival», επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα, τα οποία συνέλεξαν οι αθλήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο «1st Basketball Christmas Tournament»...

Οι αθλήτριες, όλες μαζί, η καθεμιά με τα χρώματα της ομάδος της, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν στο PAOK Sports Arena και κατευθύνθηκαν στο Πλαγιάρι, εκεί όπου τους περίμεναν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS. Ίσως, η κορυφαία στιγμή του «1st PAOK Christmas Sports Festival»... 

Την αποστολή συνόδευσε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης κ. Θεόδωρος Πολυμένης, καθώς και προπονητές και συνοδοί όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ