26.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Τρίκαλα για… πλαζ, Κόροιβος για… αναπνευστήρα


Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την μαθηματική παραμονή τους φτάνοντας ουσιαστικά σε ένα θριαμβευτικό φινάλε της σεζόν, τη ώρα που ο Κόοριβος συνεχίζει να αγωνιά και ο Ντίνος Καλαμπάκος να λέει τις ατάκες του για να του φύγει το άγχος.


Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορούσε να κρύψει τον, λογικό, ενθουσιασμό του: "Είναι μέρα χαράς, για τα Τρίκαλα που ανανεώνουν την παραμονή τους στην Basket League. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την τρομερή στήριξη και σήμερα και όλη την χρονιά. Αξίζουν να την βλέπουν αυτήν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Συνεχίζουμε , προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα γα τα επόμενα παιχνίδια. Για ακόμη μία φορά, αλλά σήμερα έχει την μεγαλύτερη αξία από κάθε προηγούμενη, είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας. Οι συνθήκες που προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω Μπιρούτα και ασθενειών, ο τρόπος που έπαιξαν και αγωνίστηκαν σήμερα μας κάνουν πολύ χαρούμενους που συνεργαζόμαστε μαζί τους.


Ο Ντίνος Καλαμπάκος απέδωσε ταεύσημνα στον αντίπαλο και είπε τον... πόνο του: "Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, μία ομάδα που στην αρχή της χρονιάς υπολόγιζαν όλοι ότι θα είναι για πτώση, ήδη μπορούν να φορέσουν βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα και να πάνε για μπάνιο. Την καθάρισαν την μπουγάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την ιστορία. Προπονητή, παίκτες, διοίκηση τα κατάφεραν πολύ καλά, έκαναν μεγάλες νίκες, έκαναν μεγάλη χρονιά. Τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο.
Εμείς ήρθαμε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο κάτι κάναμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει, φτάσαμε το παιχνίδι στους τέσσερις πόντους και εκεί πήρε φως στο φιλμ και χάλασε. Στο τέταρτο μπήκαν κάποια σουτ από τα Τρίκαλα, αρχίσαμε το κυνήγι αλλά όταν δεν βάζεις και εσύ κάποια σουτ αλλάζει η ψυχολογία που πήγε προς το σημείο των Τρικάλων που κέρδισαν δίκαια.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Αυτόν τον καιρό δεν παίζουμε καλά για αρκετή ώρα, παίζουμε για λίγη ώρα και έτσι δεν γίνεται. Θα προσπαθήσουμε μπας και βρούμε και εμείς την μάσκα και τον αναπνευστήρα", είπε με το γνωστό του εύγλωττο στιλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ