20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τρίκαλα για πλέι οφ, Κόροιβος στο… καζάνι

Τα Τρίκαλα έφτασαν τις εννέα νίκες με το εντός έδρας 72-55 επί του Κόροιβου, έχουν πλέον στόχο τα πλέι οφ στους αγώνες που μένουν και άφησαν την ομάδα της Αμαλιάδας στις επτά να συνεχίζει τον αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη πήραν δίκαια τη νίκη, αφού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αντέδρασαν ψύχραιμα στις αντεπιθέσεις που επιχείρησαν οι φιλοξενύμενοι. Το 26-25 του δεκαλέπτου ακολουθήθηκε από ένα δεύτερο με τρομερή άμυνα των Τρικάλων που άφησε τον Κόροιβο σε παραγωγικότητα 7 πόντων και σκορ ημιχρόνου 40-32, με τα Τρίκαλα να έχουν αποκόψει τον Σταρκς από την αντίπαλη ομάδα και να έχου αφήσει μόνο τον Πόλαρντ σαν απειλή.

Με σερί 9-0 άρχισαν τα Τρίκαλα το δεύτερο ημίχρονο, ξέφυγαν με 49-32, αλλά ο Κόροιβος με αιχμή τον Μιλουτίνοβιτς και πιεστική άμυναμ μείωσε στο 51-47 στη λήξη του δεκαλέπτου με σερί 15-2 και δημιούργησε συνθήκες ντέρμπι.

Αυτό συντηρήθηκε μέχρι το 54-49 στο 32', όμως, ο Μανωλόπουλος που σκόραρε με κάθε τρόπο με τονΚάφεϊ να συμπαρίσταται και κυρίως η επιθετική καθίζηση του Κόροιβου που δεν είχε πλουραλισμό, έφερε σερί 14-5, το σορ στο 68-54 και σήμανε το ουσιαστικό τέλος του αγώνα.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν υπολόγιζε ούτε πυρετό ούτε... τίποτα. Μπήκε στο παρκέ, τα άφησε όλα πίσω και με 18 πόντους από τους οποίους πολλοί στα κρίσιμα σημεία που αντεπιτέθηκε ο Κόροβος, αποτέλεσε τον εγγυτή της επιτυχίας των Τρικάλων.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι δύο ομάδες πόνταραν πολλά στο τρίποντο και ο απολογισμός τους σε αυτή την κατηγορία μαρτυρά πολλά για την εξέλιξη του αγώνα. Το 11/26 των γηπεδούχων και το 3/23 των φιλοξενούμενων είναι χαρακτηριστικό.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγτώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ