16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τρίζει η καρέκλα του Τζάκσον!

Όπου δούλεψε ο Φιλ Τζάκσον μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα επιτυχημένος. Εκτός από τους Νικς. Στη Νέα Υόρκη τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτόν. Συμπλήρωσε τρία χρόνια στη θέση του προέδρου του οργανισμού, έχοντας την απόλυτη ευθύνη για τον σχεδιασμό και τη στελέχωση της ομάδας, όμως η τελευταία εξακολουθεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αγνοεί τι θα πει πλέι οφ, ενώ στη διάρκεια της θητείας του το ρεκόρ της είναι 80-166. Φέτος ήταν 31-51.

Κατόπιν τούτων το αφεντικό, Τζέιμς Ντόλαν, σκέφτεται να χωρίσει τα τσανάκια του με τον Φιλ Τζάκσον! Το ίδιο σκέφτεται και ο τελευταίος, ο οποίος είναι πια 71 ετών. Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The Vertical, ενώ σύμφωνα με το ESPN τις αμέσως προσεχείς ώρες θα υπάρξουν περισσότερες διευκρινίσεις επί του θέματος.

Το συμβόλαιο του Τζάκσον με τους Νικς έχει διάρκεια πέντε ετών, μένουν δηλαδή άλλα δύο, και τον χειμώνα ο Ντόλαν είχε δηλώσει ότι θα το τιμήσει μέχρι κεραίας. Τον Απρίλιο, ωστόσο, άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι τόσο ο Ντόλαν όσο και ο Τζάκσον είχαν αρχίσει σιωπηρά να αναζητούν τρόπους να χωρίσουν.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Τζάκσον ήρθε σε πλήρη ρήξη με τον Καρμέλο Άντονι, τον οποίον θέλει να διώξει, αλλά δεν μπορεί, διότι στο συμβόλαιο του τελευταίου υπάρχει ρήτρα μη ανταλλαγής. Ο Άντονι είναι αποφασισμένος να μπλοκάρει κάθε ανταλλαγή που θα συμφωνηθεί με οποιαδήποτε ομάδα μόνο και μόνο για να μην κάνει τη χάρη του Τζάκσον και ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να εξαγοραστεί το συμβόλαιό του. Πολύ δαπανηρός, όμως, αυτός ο τρόπος.

Ο Τζάκσον κατάφερε επίσης να ψυχραθεί με το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των Νικς, τον Κρίσταπς Πόρζινγκις. Πριν από το ντραφτ, μάλιστα, επιχείρησε να τον δώσει με ανταλλαγή σε άλλη ομάδα προκειμένου να ανέβει ψηλότερα από το νούμερο 8 του ντραφτ, προκαλώντας γενικη κατακραυγή, δεδομένου ότι παίκτες σαν τον Πόρζινγκις δεν βρίσκεις εύκολα και ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί ως κερασάκι στην τούρτα η πληροφορία ότι σε ένα workout πριν από το ντραφτ με έναν παίκτη που επιλέχθηκε τελικά μέσα στα πρώτα 15 νούμερα, αλλά το όνομά του δεν δημοσιοποιήθηκε, ο Τζάκσον λαγοκοιμόταν! Την πληροφορία έδωσε ο ίδιος ο παίκτης. 

Κατόπιν τούτων φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και όλα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του Φιλ Τζάκσον στους Νικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ