19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρία κρούσματα COVID-19 στο Λαύριο!

Για το Λαύριο ίσως είναι καλό που το πρωτάθλημα της Basket League δεν αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, διότι θα είχε πρόβλημα με δεδομένο ότι χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ γνωστοποιεί ότι μετά από προγραμματισμένο έλεγχο που έγινε, ανιχνεύθηκαν τρία κρούσματα COVID-19 στις τάξεις της ομάδας. Τα δύο είναι ασυμπτωματικά και μόνο το ένα εμφανίζει συμπτώματα. Δεν γίνεται γνωστό πάντως αν πρόκειται για παίκτες, προπονητές ή στελέχη της εταιρείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σε συνέχεια των τακτικών και επαναλαμβανομένων covid test που πραγματοποιεί η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή και σημερινή εξέταση, από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο είναι ασυμπτωματικα περιστατικά και το ένα με θετική συμπτωματολογία. O επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ομάδας Dr Ζακ Μελάγιες, έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικά τον ΕΟΔΥ, ο οποίος θα ενημερωθεί σχετικά και από τον ΗΔΙΚΑ μέσω της κλινικής που διενεργεί τα τεστ, έτσι ώστε να προβεί σε ενέργειες αρμοδιότητάς του. Οι πάσχοντες έχουν ενημερωθεί και θα ακολουθηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για διαχείριση κρούσματος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ