22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρέχουν» σερί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

«Χτίζουν» σερί ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, που στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νικηφόρα πορεία τους.

Στη «Zalgirio Arena» δοκιμάζονται οι «πράσινοι», κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας (07/12, 20.00), και εφόσον καταφέρουν να πανηγυρίσουν το «διπλό» θα συμπληρώσουν έξι διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να τηρήσουν και τη θετική παράδοση, των εννέα νικών σε δώδεκα ματς επί λιθουανικού εδάφους. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ίαν Βουγιούκας, που έχασε μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας ίωσης.

Τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους μετρούν οι Πειραιώτες και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (08/12, 21.30) θέλουν να συνεχίσουν με ακόμα ένα ροζ φύλλο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα στη διάθεσή του και το Βασίλη Σπανούλη, αν και για τους «ερυθρολεύκους» η παράδοση δεν είναι υπέρ τους, με τη «βασίλισσα» να επικρατεί στις πέντε από τις τελευταίες έξι φορές που συναντήθηκαν, ανεξαρτήτου έδρας και φάσης. Δεν θα παίξει ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως και ο γνωστός τραυματίας Κιμ Τιλί, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, αντίθετα ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέστρεψε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά από τον 50άχρονο τεχνικό.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 07/12
20.00 Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Παναθηναϊκός Novasports 1HD
21.00 Μπάμπεργκ (Γερμανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) Novasports 5HD
21.05 Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Βαλένθια (Ισπανία) Novasports 4HD
21.30 Μπασκόνια (Ισπανία)-Μάλαγα (Ισπανία) Novasports 3HD
21.45 Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Χίμκι (Ρωσία) Novasports 2HD

Παρασκευή 08/12
20.00 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Εφές Αναντόλου (Τουρκία) Novasports 3HD
21.30 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) Novasports 2HD
22.00 Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) Novasports 3HD

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ