20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρέχουν να προλάβουν Νέντοβιτς και Σιμόνοβιτς

Αγώνα δρόμου δίνουν τόσο ο Νεμάνια Νέντοβιτς όσο και ο Μάρκο Σιμόνοβιτς για να προλάβουν να ενισχύσουν την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Ο 26άχρονος γκαρντ της Μάλαγα τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Βελιγράδι θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του περίπου τρεις εβδομάδες. Με το δεδομένο πως το «τζάμπολ» στο φετινό Ευρωμπάσκετ έχει οριστεί για τις 31 Αυγούστου η συμμετοχή του με τους «Πλάβι» κρίνεται πλέον εξαιρετική αμφίβολη, εξάλλου ακόμα κι αν προλάβει να επανέλθει παραμένει άγνωστη η αγωνιστική κατάστασή του.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα είναι τα νέα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σάσα Τζόρτζεβιτς, όσον αφορά στην παρουσία του Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο οποίος χτύπησε στο δεξιό αντίχειρα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Καπαόνικ. Η αποθεραπεία του 31χρονου φόργουορντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κυλάει καλά κι εκφράζεται πλέον η αισιοδοξία, από το ιατρικό τιμ, πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στους επίσημους αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ