27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Τρέχουν» Κάζινς και Ντουράντ, ασταμάτητος ο Λέοναρντ (vid)

Οι τελικοί του ΝΒΑ είναι προ των πυλών, αλλά οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν γνωρίζουν ακόμα εάν ο Στιβ Κερ θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντε Μάρκους Κάζινς και Κέβιν Ντουράντ.

Ο 28άχρονος σέντερ, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στα πλέι οφ, προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στους «πολεμιστές» και αύξησε τις πιθανότητες να παίξει στο πρώτο ματς στη «Scotiabank Arena» (31/05, 04.00). «Εάν ήταν κανονική περίοδος θα τον έριχνα στο παρκέ για να παίξει όσο αντέχει και να "χτίσουμε" σε αυτό. Είναι, όμως, οι τελικοί. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αξιοποιήσουμε, να δούμε πόσο μπορεί να παίξει. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το πώς θα κυλήσει ο αγώνας και τι θα αποφασίσουμε. Έχει κάνει απίστευτη δουλειά, επιστρέφοντας από έναν τραυματισμό που νομίζαμε ότι θα του τελείωνε τη σεζόν. Πλέον, δεν πονάει. Είναι θέμα ρυθμού και φυσικής κατάστασης», παραδέχθηκε ο προπονητής του.

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς υπέστη ρήξη τετρακέφαλου στο αριστερό πόδι στις 15 Απριλίου και ο ίδιος, από την πλευρά του, δεν… κρατιέται να επανέλθει στη δράση. «Νιώθω καλά, το πόδι μου επανέρχεται σιγά σιγά. Πρέπει να δυναμώσω μυϊκά. Δεν εξαρτάται από εμένα, όμως, εάν θα αγωνιστώ. Θα πρέπει να μιλήσουμε και να βρούμε ένα πλάνο για να προχωρήσουμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στον KD, παραμένει παροπλισμένος λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι. Δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι, αλλά κάνει… αγώνα δρόμου να προλάβει το δεύτερο ματς, που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/06, 03.00) και πάλι στη «Scotiabank Arena». «Έχει ξεκινήσει σουτ, αλλά δεν έχει συμμετάσχει ακόμα σε προπόνηση με τους συμπαίκτες του, καθώς συνεχίσει τη διαδικασία αποκατάστασης», εξήγησε ο Στιβ Κερ.

Ο Καουάι Λέοναρντ, από την πλευρά των Καναδών, επιβεβαίωσε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος.O 27χρονος φόργουορντ των «πτερόσαυρων» ευστόχησε στην τελευταία προπόνηση των Τορόντο Ράπτορς σε εννέα διαδοχικά τρίποντα, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ