17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Τρέχει» ο Χάνλαν, δεν υπάρχει δίλλημα για τον Καστρίτη (vid)

Η διακοπή του Πρωταθλήματος αμέσως μετά το ρεπό του στον πρώτο γύρο, μπορεί θεωρητικά να έκοψε τη φορά που έδωσαν στον Άρη οι δύο μεγάλες νίκες επί του Προμηθέα και του Ηρακλή. Από την άλλη πλευρά όμως έδωσε χρόνο στον Ολιβιέ Χάνλαν για να προχωρήσει την αποθεραπεία του.

 


Ο Καναδός συνεχίζει αυτό το πρόγραμμα με την ελπίδα ότι θα μπει μέχρι την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου με το Περιστέρι. Παράλληλα όμως θα κληθεί να πάρει την οριστική απόφαση του ο Γιάννης Καστρίτης για το ποιος από τους Κλόμπουτσαρ και Λόκετ θα συνεχίσει στην ομάδα. Φαίνεται όμως να μην υφίσταται επί της ουσίας δίλλημα για τον προπονητή του Άρη.

 


Ο Σλοβένος έδειξε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του στο ντεμπούτο του με τον Ηρακλή και δείχνει να έχει στοιχεία που θεωρητικά «κουμπώνουν» περισσότερο στην περιφέρεια του Άρη. Ο Αμερικανός έκανε κάποια καλά παιχνίδια με αποκορύφωμα εκείνο στην Πάτρα, είναι παίκτης που δίνει αθλητικότητα και ενέργεια στην περιφέρεια. Μία περιφέρεια όμως με Κάουαν, Χάνλαν και Κλόμπουτσαρ φαντάζει σχεδόν ιδανική για τη συνέχεια. Εφόσον δείξει λοιπόν ο Χάνλαν έτοιμος να μπει ξανά στο παρκέ, ο Λόκετ θα αποχωρήσει.

 


Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν τη δουλειά στο «Nick Galis Hall», έχοντας τρεις απουσίες. Εκτός του Χάνλαν και του Γιάννη Σιδηροηλία που κάνει επίσης πρόγραμμα αποθεραπείας, δεν συμμετείχε και ο Άντονι Κάουαν λόγω ίωσης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ