19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τρέντο… έτοιμη για τελικούς! (vids)

Η Τρέντο ήταν εξαιρετική στην κρίσιμη ώρα απέναντι στη Βενέτσια και έκανε το 2-1 με 81-63 στη μεταξύ τους σειρά, ενώ θέλει να εκμεταλλευτεί άλλη μία φορά την έδρα της, για να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Η πρωταθλήτρια είναι έτοιμη να χάσει το «στέμμα» της. Κι αυτό, γιατί η Τρέντο την «κατάπιε» στο φινάλε, επικρατώντας με 81-63 της Βενέτσια κι έχοντας «χρυσή» ευκαιρία στο Game 4, που επίσης θα γίνει στην έδρα της, να πάρει την νίκη-πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος Ιταλίας. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, λοιπόν, αφού το σκορ βρισκόταν στο 58-56 για τα πρώτα 30 λεπτά, με τους γηπεδούχους να στήνουν ένα ατελείωτο «πάρτι» και να φτάνουν στον ευρύ θρίαμβο, βρίσκοντας σε κάθε φάση διαφορετικούς πρωταγωνιστές, έτοιμους να την ωθήσουν στην υπέρβαση.

Δύο εξ αυτών, ήταν και πρώην... δικοί μας, με τον Ντομινίκ Σάτον, άλλοτε «άσο» του Ίκαρου Χαλκίδας, να έχει 18 πόντους, με 7/9 δίποντα και επτά ριμπάουντ, ενώ ένας πρώην κάτοικος Κηφισιάς, ο Ντάστιν Χογκ, έφτασε σε double double 10 πόντων και ισάριθμων ριμπάουντ. Double double πέτυχε και ο Ζοάο Γκόμες, με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Χρβόγιε Πέριτς με 13 πόντους.

Αξίζει να αναφερθεί, σε αυτό το σημείο, η αποβολή του Όστιν Ντέι στην πρώτη περίοδο, μετά από αντιαθλητικό του φάουλ, που προκάλεσε... ψιλή κουβέντα με την Σάτον. Κάπως έτσι, δέχθηκε την τεχνική ποινή και την άγουσα για τα αποδυτήρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ