21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Τρέλα» στη Σουηδία με την Εθνική! (pic)

Η Σουηδία μπορεί να μη σημειώνει επιτυχία μέχρι τώρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά το κοινό της δεν απογοητεύεται και τον Φεβρουάριο θα κάνει ρεκόρ προσέλευσης με την Τουρκία.

Στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου, με την τρίτη αγωνιστική να πραγματοποιείται στις 23 Φεβρουαρίου, η Σουηδία αναμένεται να υποδεχθεί την Τουρκία στη Στοκχόλμη. Οι Σκανδιναβοί μετρούν ήδη δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες για τους προκριματικούς αγώνες του Μουντομπάσκετ του 2019 στην Κίνα, αλλά συνεχίζουν να έχουν την απόλυτη στήριξη των συμπατριωτών τους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν όσο τίποτε άλλο, να «σπρώξουν» προς την υπέρβαση την χώρα τους.

Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν ήδη πωληθεί, δείχνοντας την ανυπομονησία των Σουηδών για το παιχνίδι. Ο αριθμός των 7.506 θεατών, μάλιστα, συνιστά ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα της Εθνικής τους ομάδας, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του Βέντραν Μπόσνιτς θα έχουν έναν ισχυρό «σύμμαχο» στο πλευρό τους, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ματς Κάρλσον να είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος, θεωρώντας πως τα «παράθυρα» της FIBA δίνουν την ευκαιρία στην χώρα του για περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ