17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τράντα, η πρώτη

Την πρώτη μεταγραφική κίνησή του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο λόγος για τη Μάρω Τράντα, η οποία παραχωρήθηκε με υποσχετική στο ΜΓΣΚ από τον Α.Σ. Βελβεντό Κοζάνης. Η 26άχρονη φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ και παλαιότερα στον Άρη και τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού, ενώ υπήρξε και διεθνής στις «μικρές» Εθνικές.

Η ανακοίνωση: «Το πρώτο απόκτημα για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου είναι η Μάρω Τράντα. Η Μάρω ανήκει στην ομάδα του Βελβενδού, την οποία ευχαριστούμε για την παραχώρηση. Έχει αγωνιστεί στις νεάνιδες και στο γυναικείο του Άρη και πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1 Γυναικών. Καλώς ήρθες στον Σύλλογο, Μάρω!».

Στο μεταξύ, παρελθόν από τις Θεσσαλονικιές αποτελούν οι Μαρία Θωμάρεις και Κωνσταντίνα Αρσένογλου, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει τις αθλήτριες Θωμάρεις Μαρία και Αρσένογλου Κωνσταντίνα για την προσφορά τους στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου και να τις ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ