20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Top5 αγώνων του Γιώργου Μπόγρη (vids)

O Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε με ένα ακόμη βίντεο... εντός των τειχών. Αφού εγκατέστησε το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του στην Τενερίφη, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει στην Ισπανία, ο Έλληνας σέντερ άρχισε από χθες και μια σειρά βίντεο. Μετά τη χθεσινή γυμναστική σειρά έχουν οι πέντε αγώνες που έχει δει περισσότερες φορές ή που σημαίνουν κάτι γι' αυτόν.

Ο ημιτελικός του Ευρωμπάσκετ 2005 με τη Γαλλία, ο τελικός της Κωνσταντινούπολης το 2012, ολίγον από ΝΒΑ με Σικάγο Μπουλς-Γιούτα Τζαζ, Ισπανία με Ουνικάχα Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης και για το τέλος έναν δικό του αγώνα. Ένας από τους τρεις καλύτερους που έχει κάνει στην Ισπανία. Πίσω στο 2016 και Μπιλμπάο - Μπασκόνια στο ντέρμπι των Βάσκων, όπου είχε απέναντί του και τον Γιάννη Μπουρούση.

Οι άλλοι δύο αγώνες πάντως ήταν με τη φανέλα της Ιμπεροστάρ Τενερίφης στην οποία επέστρεψε με την Μπασκόνια και πάλι για το Copa del Rey  το 2017 και με την Μπαρτσελόνα στα Κανάρια. Δείτε τις επιλογές του μαζί με τα σχόλια που έχει ετοιμάσει για κάθε αγώνα...

 

Και τα δικά του highlights από τον αγώνα Μπιλμπάο - Μπασκόνια



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ