21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Top 6 των διεθνών παικτών που θα επιλεγούν στο ντραφτ (vid)

Το φετινό ντραφτ δεν διεξήχθη τον Ιούνιο λόγω κορωνοϊού, αλλά θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο... Μάλιστα αναμένεται να επιλεγούν κι αρκετοί μη Αμερικανοί (ή απόφοιτοι κολεγίου) παίκτες. Μετά από μελέτη των στατιστικών, των 42 διαθέσιμων διαθέσιμων διεθνών αθλητών, καταλήξαμε στους 6 με τις περισσότερες πιθανότητες επιλογής.

Του Δημήτρη Ντάλλα*

Πρόκειται για μία πρόβλεψη που βασίστηκε σε μία έρευνα που έκανα σχετικά με την επιλογή διεθνών παικτών στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Παρατηρώντας τη στατιστική ανάλυση και την αξιολόγηση των 42 μη Αμερικανών ή απόφοιτων κολεγίων που ελπίζουν ότι θα επιλεγούν, κατέληξα στους 6 παίκτες που θεωρώ ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ακούσουν το όνομά τους, από τον κομισάριο του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, Άνταμ Σίλβερ.

Θεωρώ ότι υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα να είναι εύστοχη η πρόβλεψη, όμως δεν παύει να είναι μία πρόβλεψη.

Μεταξύ των παικτών βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι αρκετά γνώριμοι, όπως ο Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού, ο Τεό Μαλεντόν της Βιλερμπάν αλλά και ο Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε το video:

* Ο Δημήτρης Ντάλλας είναι προπονητής στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών που εδρεύει στο Μαρούσι και συμμετέχει στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων της ΕΣΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ