22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Summer Hoops 3on3 ταξιδεύει στο Ρέθυμνο (pic)

 Το πιο συναρπαστικό μπασκετικό event μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις στο Ηράκλειο, πάει Ρέθυμνο για μια ακόμα ξεχωριστή εμπειρία 3on3.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην άμμο και έχει ξεχωρίσει, καθώς συνδυάζει αθλητικό θέαμα και διασκέδαση. Το Summer Hoops 3on3 θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και υπόσχεται δυο μέρες γεμάτες διασκέδαση, θέαμα και πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

Αρωγοί του beach basket είναι ο Σύλλογος Παραλιακής Ζώνης και το Ρέθυμνο Cretan Kings. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Μαραβελάκη για την έμπρακτη στήριξή του στην εκδήλωση.

Φτιάξε την ομάδα σου και έλα να ζήσεις την πιο δυνατή́ μπασκετική εμπειρία και να κερδίσεις πλούσια δώρα. ΠΟΤΕ: 4 & 5 Σεπτεμβρίου ΠΟΥ: Ρέθυμνο | Παραλία Παλιάς Πόλης *ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ: https://bit.ly/2WkrDeq **Τήρηση όλων των προβλεπόμεων μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19. #SummerHoops #SummerHoops2021 #creteregion #PerifereiaKritis #περιφερεια_κρητης #Rethymno #rethymnocretankings



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ