19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Hellenic Coin «συνταξιδιώτης» του Στέλιου Μαλακόπουλου (vid)

Με ένα ισχυρό στήριγμα στο πλευρό του θα οδεύσει προς του Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ο Στέλιος Μαλακόπουλος. Ο 25χρονος ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος κατηγορίας Τ62 έχει πλέον δίπλα του το Hellenic Coin για να τον στηρίξει στη δύσκολη αυτή διαδρομή με στόχο μια ακόμα διάκριση και νίκη.

 


«Στο δρόμο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Hellenic Coin, που θα αποτελέσει το βασικό συμπαραστάτη στο δρόμο για το σπουδαιότερο ραντεβού του αθλητισμό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Hellenic Coin, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα που παρουσιάζει διαρκή πρόοδο στο χώρο που δραστηριοποιείται, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει στην πιο ιδιαίτερη και απαιτητική χρονιά, δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία του να σταθεί στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών», ήταν η δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας που αναμένεται να του δώσει σημαντικά εφόδια.


Ο Μαλακόπουλος από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό με το μπάσκετ να είναι η πρώτη και μεγάλη του αγάπη. Ενα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα όμως το 2015, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, άλλαξε τη ζωή του σε μια στιγμή. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε σε κρίσιμη κατάσταση ,οι γιατροί για να αποσοβήσουν τα χειρότερα ακρωτηρίασαν τα δύο του κάτω άκρα και η επαναφορά ήταν μια δύσκολη υπόεση με τελείως διαφορετικά δεδομένα για τον Στέλιο.


«Είμαι της άποψης ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, γιατί η ζωή μπορεί να αλλάξει αναπάντεχα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Πιστεύω πως αυτό το κατάφερα, άλλαξα τη ζωή μου και θεωρώ, έχοντας περάσει αρκετά, την έχω αλλάξει και προς το καλύτερο», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του και τα επιτεύγματά του το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πλέον, ετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, οι φιλοδοξίες του δεν έχουν ταβάνι και το Hellenic Coin θα είναι ο πολύτιμος συμπαραστάτης του σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ