16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… déjà vu του Ξανθόπουλου (pics)

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπέστη κάταγμα ρινός στο φιλικό της ΑΕΚ με το Χολαργό στο ΟΑΚΑ και διακομίστηκε άμεσα στην «Ευρωκλινική Αθηνών», όπου και παρέμεινε κλινήρης το βράδυ του Σαββάτου (29/09).

Ο 34χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε ανάταξη και επιπωματισμό στο κάταγμα ρινός, που υπέστη, καθώς και συρραφή στα πολλαπλά τραύματα. Θα υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο, για να εξακριβωθεί η κατάστασή του και να προσδιοριστεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση και στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι, εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδας και Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει τη μύτη του, καθώς το ίδιο είχε συμβεί τόσο το 2015 όσο και το 2016. Την πρώτη φορά, οπότε ήταν στον Πανιώνιο, είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα σε φιλικό με την Κηφισιά. Κάπως έτσι, απέκτησε νέο… σύντροφο στα επόμενα παιχνίδια του με τους «κυανέρυθρους» στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια προστατευτική μάσκα.

Ένα χρόνο μετά, τραυματίστηκε ξανά στη μύτη σε αγώνα του Άρη με την Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα να ξαναγίνει μασκοφόρος, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ανεπηρέαστος στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την Basket League.

«Περαστικά, παλίκαρε», ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ μέσω Twitter για το Βασίλη Ξανθόπουλο μετά το νέο τραυματισμό του στη μύτη…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ