19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το déjà vu της Φινλανδίας (vids+pics)

Στιγμές Ευρωμπάσκετ ετοιμάζεται να ζήσει ξανά η Εθνική Φινλανδίας στο Ελσίνκι, στον εντός έδρας αγώνα της με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι «σουόμι» δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο «Helsinki Ice Stadium», καθώς κέρδισαν τη Βουλγαρία, αλλά έχασαν από την Τσεχία. Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους θα τον δώσουν στη «Hartwall Arena», εκεί όπου διεξήχθη και ένας εκ των τεσσάρων ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2017. Μάλιστα, αντίπαλός τους θα είναι οι Ισλανδοί, με τους οποίους αναμετρήθηκαν στο ίδιο κλειστό και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έντονη είναι, ήδη, η κινητικότητα από πλευράς φιλάθλων. Η αναμέτρηση, του τρίτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου κι ήδη έχουν «εξαφανιστεί» 9.000 εισιτήρια. Το ρεκόρ των 12.037 φιλάθλων αναμένεται να επαναληφθεί, με το γενικό γραμματέα της Φινλανδικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Άρι Ολάβι Ταμιβάαρα να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Tο φινλανδικό μπάσκετ ήρθε για να μείνει. Καταφέραμε να μπούμε στην καρδιά των φιλάθλων μας και να "χτίσουμε" κάτι που θα διαρκέσει για πάντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ