17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το BCL επιστρέφει απόψε

Το πρώτο «παράθυρο» άνοιξε κι έκλεισε και το BCL επιστρέφει με δύο ελληνικές ομάδες πλέον και τη μάχη για το Final Four να μπαίνει στην τελική της ευθεία. Δύο αγώνες γίνονται απόψε με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να κάνουν ποδαρικό στη φάση των 16 αύριο (4/3) εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Τέλεκομ Βόννης στο ΟΑΚΑ στις 21.30 και το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει στο Ισραήλ τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 19.15. Απόψε (3/3) θα ανοίξει η αυλαία με τη Νίμπουργκ να υποδέχεται την Μπαντίρμα στις 20.00 και την Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη την Οστάνδη στις 21.30.

Το BCL έβγαλε και τα καινούρια power ranking. Εκεί όπου στην κορυφή ακλόνητη παραμένει η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Όντεντ Κάτας, του Τζέιμς Φελντέιν και του Ταμίρ Μπλατ και αντίπαλος του Περιστερίου. Ένα σκαλί πιο πίσω βρίσκεται η Νίμπουρκ, η οποία στον όμιλό της έκανε την έκπληξη και έριξε στη δεύτερη θέση την Ιμπεροστάρ Τενερίφη. Μετρά 24 συνεχόμενες νίκες. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην Τρίτη θέση με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να οδηγεί απλά την κούρσα εκ του ασφαλούς, τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να εκμεταλλεύεται κάθε του πάσα και δίπλα τους να βρίσκονται δέκα παίκτες που ξέρει ο καθένας ακριβώς το ρόλο του. Ο τραυματισμός του Σάντι Γιούστα έφερε τον Ντίνο Ράντοντσιτς, αλλά και τον Νικ Ζέισλοφτ στην ομάδα, η οποία εξακολουθεί να βλέπει ψηλά.

Η Σαραγόσα βρίσκεται στην 4η θέση με την ΑΕΚ να ακολουθεί στην 5η της σχετικής λίστας, θεωρώντας την όμως έτοιμη για τα πλέι οφ. Ντιζόν, Ντινάμο Σάσαρι και Τουρκ Τέλεκομ συμπληρώνουν την πρώτη οχτάδα. Το Περιστέρι βρίσκεται στη 12η θέση, περισσότερο λόγω αντιπάλου, αφού η Χάποελ Ιερουσαλήμ θεωρείται από πολλούς το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 3 Μαρτίου

20.00 Νίμπουρκ-Μπαντίρμα

21.30 Ιμπεροστάρ Τενερίφη-Οστάνδη

Τετάρτη 4 Μαρτίου

19.00 Τουρκ Τέλεκομ-Μπεσίκτας

19.15 Χάποελ Ιερουσαλήμ-Περιστέρι

21.00 Σαραγόσα-Λιετκαμπέλις

21.30 Ντινάμο Σάσαρι-Σαν Πάμπλο Μπούργος

21.30 Ντιζόν-Νίζνι

21.30 ΑΕΚ-Τέλεκομ Βόννη

*Οι επαναληπτικοί θα γίνουν 10 και 11 Μαρτίου

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ