15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το “54άρι” του Προμηθέα στο ελληνικό ΤΟΡ-5

Χρειάστηκε να ξεδιπλώσει στο παρκέ το επιθετικό του ταλέντο στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να επιστρέψει από το -12 του πρώτου μέρους για να φτάσει στη νίκη στη Λουμπλιάνα. Ο Προμηθέας κυριάρχησε σημειώνοντας 54 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, επίδοση που αφενός τον οδήγησε στην ανατροπή, αφετέρου κατατάσσεται στις πέντε κορυφαίες επιδόσεις των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League.

 


Η ομάδα του Μάκη Γιατρά σημείωσε ρεκόρ περιόδου όχι μόνο για τα δικά της δεδομένα -είχε 53 στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Οστάνδη- αλλά και συνολικά για τις ελληνικές ομάδες αφού 53 είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Βόννη και 52 η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τη Νίμπουρκ.

 


Το χθεσινό “54άρι” της ομάδας της Πάτρας έρχεται πίσω μόνο από τέσσερις επιδόσεις ημιχρόνου σε μία λίστα της οποίας την κορυφή μοιράζονται η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με δύο περσινές επιδόσεις τους. Ο Δικέφαλος του Νότου είχε 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Νίμπουρκ στους “16” της διοργάνωσης και εκείνος του Βορρά επίσης 58 στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας ματς με τη Νεπτούνας.

 


Το basketa.gr συγκέντρωσε τις κορυφαίες ελληνικές επιδόσεις ενός ημιχρόνου για την τριετία του Basketball Champions League...

 


ΟΙ 50+ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ BCL

 

 

Photo Credits: Basketball Champions League



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ