26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «1ο Τουρνουά Τάκη Κοντούζογλου» διοργανώνει ο Έσπερος Καλλιθέας (pic)

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά, πρόβα Β΄Εθνικής, διοργανώνει ο Έσπερος Καλλιθέας, τιμώντας τη μνήμη του Σταμάτη Κοντούζογλου, ο οποίος διετέλεσε επί 33 συνεχή χρόνια πρόεδρος του συλλόγου.

Στο τουρνουά που θα λάβει τόπο στο κλειστό του Εσπέρου, και θα γίνει το διήμερο 8/9 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος εκτός από τη γηπεδούχο ομάδα, ο Τρίτωνας, ο Δούκας και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά :

Ο Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ διοργανώνει  το “1ο Τουρνουά ΤΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΖΟΓΛΟΥ”, τιμώντας τη μνήμη του αλησμόνητου Προέδρου Σταμάτη (Τάκη) ΚΟΝΤΟΥΖΟΓΛΟΥ, που υπηρέτησε τον σύλλογο επί 33 συνεχή χρόνια, από το 1954 μέχρι το θάνατό του το 1987 και τον καθιέρωσε μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων του Ελληνικού μπάσκετ και βόλλεϋ, με συνεχή παρουσία επί δεκαετίες στις κορυφαίες κατηγορίες, αλλά και με συστηματική καλλιέργεια των τμημάτων υποδομής, στα πρωταθλήματα των οποίων ο ΕΣΠΕΡΟΣ επίσης πρωταγωνίστησε.

Το τουρνουά τελεί  υπό την αιγίδα  του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος “ του Δήμου Καλλιθέας με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ, ΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ