27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το όνειρο του Μπολ ναυαγεί

Ο Λαβάρ Μπολ είχε ένα όνειρο, δεν το συμμερίζονται όμως οι Λος Άντζελες Λέικερς, που ενημέρωσαν επίσημα το Λι Άντζελο πως δεν τον υπολογίζουν για το σάμερ λιγκ.

Με την επιρροή του πατέρα Μπολ στους γιους του να είναι έντονη, οι «λιμνάνθρωποι» έκριναν πως δεν χρειάζεται να… μπλέξουν ακόμα περισσότερο, μετά την περσινή απόκτηση του Λόνζο Μπολ. Ο 19χρονος γκαρντ δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα του ΝΒΑ στο φετινό ντραφτ, αλλά ο Λαβάρ Μπολ ήλπιζε πως θα καταφέρει να φορέσει έστω και στο σάμερ λιγκ τη φανέλα των Καλιφορνέζων. Επιθυμία του ήταν, εξ αρχής, άλλωστε και οι τρεις γιοι του να φορέσουν τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά κατά πώς φαίνεται θα μείνουμε -τουλάχιστον προς το παρόν- στον έναν.

Οι «λιμνάνθρωποι», μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους για το «κόψιμο» του Λι Άντζελο αποτέλεσε η συμπεριφορά του πατέρα του και του παρεμβατικού χαρακτήρα του ως προς την καριέρα του κι όχι τόσο η αγωνιστική αξία του. Πλέον, ο δεύτερος γιος της οικογένειας Μπολ θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, ενώ πάντα ανοιχτή είναι η λύση της Ευρώπης, εάν διαπιστώσει πως οι ελπίδες του για την είσοδό του στο «μαγικό κόσμο» είναι φρούδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ