22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το όνειρο του Καρούσο και το συμβόλαιο του Κάζινς

Ο Άλεξ Καρούσο ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ, την ώρα που ο ΝτεΜάρκους Κάζινς πήρε εγγυημένο συμβόλαιο από τους Χιούστον Ρόκετς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο κόμπο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς αποτελεί τον ορισμό ενός παίκτη ομάδας. Του ανθρώπου δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει σταρ, όμως προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του δίχως ταυτόχρονα να έχει απαιτήσεις.

Κάπως έτσι έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων στο εσωτερικό των πρωταθλητών.

Σχολιάζοντας ο ίδιος την κατάσταση που βιώνει τόνισε:

«Ζω το όνειρό μου! Τι άλλο να ζητήσω; Βγάζω χρήματα, έχω καλούς φίλους και οικογένεια, κερδίζω αγώνες και ταξιδεύω ανά τον κόσμο. Είναι πολύ γλυκό όλο αυτό».

Την ίδια ώρα ένα μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ έχει δει την καριέρα του να παίρνει την... κατηφόρα.

Ο λόγος για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς ο οποίος αποτελούσε τον σούπερ σταρ των Σακραμέντο Κινγκς, όμως λόγω και των τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει, βρίσκεται στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια.

Οι Ρόκετς δεν του έδωσαν εγγυημένο συμβόλαιο από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως με την παρουσία του, τους έπεισε να το μετατρέψουν σε τέτοιο την Παρασκευή (19/2).

Αυτό σημαίνει ότι θα τους ενισχύσει μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα πράξουν με όλα τα μη εγγυημένα συμβόλαια των παικτών τους μέχρι τις 27/2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ