27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Το «όνειρο» του Γιάννη για την Εθνική ομάδα! (vid)

Με το Ευρωμπάσκετ 2022 να είναι ένα χρόνο μακριά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική Ανδρών και το όνειρό του, να κάνει χαρούμενους 10 εκατομμύρια ανθρώπους!

Η μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κεφάλαιο "Εθνική Ομάδα", με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις του, οι οποίες είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με την "Επίσημη Αγαπημένη"

«Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν χρόνο! Δεν θέλω να βάλω πίεση. Θέλω να πάμε και να το διασκεδάσουμε. Δεν παίζεις στην Εθνική ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα. Ζεις για να ακούς τον κόσμο να σου λέει «μας έδωσες χαρά που κερδίσαμε...»

«Δεν θέλω να ακουστώ οτί μιλάω με έπαρση, αλλά όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Πήγα στην παρέλαση των Μπακς και είδαμε 200.000 κόσμο, όλοι τους με χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο; Μακάρι να είμαι καλά το 2022 να παίξω στο Ευρωπαϊκό, θέλω πολύ να τα καταφέρω. Μπορεί να μην το καταφέρω ποτέ. Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο του Θεού. Βλέπω όμως πολλά παιδιά, τον Θανάση, τον Σλούκα, τον Παπαπέτρου και όλα τα παιδιά που έρχονται τώρα μπορούν να κάνουν μια σπουδαία ομάδα, να είμαστε αυτές τις 15 ημέρες που διαρκεί το τουρνουα 'ένα', να τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ