30.2 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το όνειρο της Εθνικής στην Τενερίφη (pics)

Στην Τενερίφη βρίσκεται ήδη η Εθνική Ελλάδας και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί, το διάστημα 22-30 Σεπτεμβρίου, στα Κανάρια Νησιά με στόχο το καλύτερο δυνατό. Πρόκειται για τη δεύτερη παρουσία της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση, μετά το 2010, και θέλει να πάει κόντρα στις προβλέψεις

Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι παίκτριές του συνεχίζουν, από την Πέμπτη (20/09), την προετοιμασία τους επί ισπανικού εδάφους. Πρώτος αντίπαλός τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ο Καναδάς (22/09, 19.30) και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τη Γαλλία (23/09, 19.30) και τη Νότια Κορέα (25/09, 15.30).

Εντυπωσιακό είναι το πούλμαν, με το οποίο πραγματοποιεί τις μετακινήσεις της στην Τενερίφη η ελληνική ομάδα. «Να φθάσεις το όνειρό σου», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία.

Οι δεκαέξι ομάδες, που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και στα προημιτελικά θα περάσουν απευθείας οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Αυτές που θα πλασαριστούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση του ομίλου τους θα αγωνιστούν σε χιαστί νοκ άουτ ματς (2Α-3Β, 2B-3A, 2Γ-3Δ, 2Δ-3Γ), για την πρόκριση τους στους «8». Οι ομάδες που θα κερδίσουν θέση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ παιχνίδια με στόχο την πρόκρισή τους στα ημιτελικά, ενώ οι ηττημένες θα δώσουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Οι υπόλοιποι τρεις όμιλοι αποτελούνται από τις εξής ομάδες:
Β’ Όμιλος: Αργεντινή, Αυστραλία, Νιγηρία, Τουρκία
Γ’ Όμιλος: Ιαπωνία, Ισπανία, Πουέρτο Ρίκο, Βέλγιο
Δ’ Όμιλος: Λετονία, Κίνα, ΗΠΑ, Σενεγάλη

Οι φωτογραφίες είναι από την ΕΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ