20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το όνειρο της ΑΕΣ και τα συγχαρητήρια στη Μύκονο

Το όνειρο βγήκε αληθινό για την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, η οποία εξασφάλισε τον τίτλο στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ και, παράλληλα, την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων επικύρωσε τη βαθμολογία στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η ΑΕΣ, στους οκτώ αγώνες που πρόλαβαν να διεξαχθούν, είχε ισάριθμες νίκες και πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση, με τον Περιστεριώνα να μένει δεύτερος με 7-1. «Χαιρόμαστε την άνοδο στην Α2 Γυναικών, ένα ακόμη όνειρο που μοιάζει πλέον αληθινό!», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι νησιώτισσες, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Παράλληλα, η Α.Ε. Σαντορίνης εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί τον Α.Ο. Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου στο ανδρικό πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική: «Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης συγχαίρει την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ανδρών Κυκλάδων 2019-2020 και για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ύστερα από μια εξαιρετική παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΚΚ και μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε είναι βέβαιο ότι ο Α.Ο. Μυκόνου θα εκπροσωπήσει επάξια τα νησιά μας στη Γ’ Εθνική με όλες του τις δυνάμεις και με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχόμαστε πρώτα από όλα υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα μέλη του συλλόγου!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ