20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Ψυχικό που αντιστέκεται και η απουσία του Αρσενόπουλου

Αν κάποια ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες υπερβάσεις την φετινή σεζόν, και θα έπρεπε να τις αναγνωριστεί αυτό, σίγουρα το μυαλό μας θα πήγαινε στο Ψυχικό.

Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα αφού αρχικά έχασε με σοβαρούς τραυματισμούς τους Χρήστο Ιορδάνου και Σπύρο Παναγιωταρά, επιστράτευσε τον έχοντας δελτίο, αλλά και αγωνιστική απραξία από τέλος της σεζόν 2016-2017, Ντίνο Αχή, ώστε να βοηθήσει την ΑΕΨ στην θέση του πλέι μέικερ. Έτσι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά εμφανίστηκε με 9 παίκτες, και τους Αχή και Αρσενόπουλο εκτός δράσης, ενώ στον χθεσινό (13/4) τελικό με το Πευκοχώρι είχε μαζί του δέκα παίκτες, με τον Αχή να αγωνίζεται μετά από επεισόδιο κολικού.

Ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι έμεινε εκτός ο τρίτος σκόρερ του Ψυχικού, Νίκος Αρσενόπουλος (14 π.), ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου, και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση θα προλάβει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο. Πλέον, και έχοντας απόσταση τριών νικών από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ, το Ψυχικό θέλει μόλις μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ωστόσο πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έτσι, ταξιδεύει στο Μεσολόγγι να αντιμετωπίσει τον δυνατό Χαρίλαο Τρικούπη, στη συνέχεια φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ιωνικό, έπειτα αγωνίζεται στην Καβάλα και κλείνει το πρωτάθλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ