25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το χαρακίρι του αιώνα από τον Κόροιβο

Αξιος της μοίρας του ο Κόροιβος, αποχαιρέτισε την Stoiximan.Gr Basket League κάνοντας το μεγαλύτερο χαρακίρι που έχει γίνει ποτέ. Ενώ ο ΠΑΟΚ συνέτριβε τον ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο νικούσε τον Πανιώνιο, η ομάδα της Αμαλιάδας κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τα υποβιβασμένα και ελλιπέστατασ Τρίκαλα με 85-82 και να πέσει.... μόνος του κατηγορία. Τακιανός και παίκτες των Τρικάλων έπαιξαν  για την περηφάνεια τους, πήραν μαζί τους τον αντίπαλο και πρόσφεραν στο πρωτάθλημα ένα απίστευτο φινάλε και... φωταγώγησαν την Νέα Σμύρνη.

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: Αρνητική μεν, αλλά ιστορία. Αυτό έκανε ο Κόροιβος. Το χαρακίρι γίνεται μεγαλύτερο επειδή είχαν τελειώσει και τα δύο άλλα ματς που τον ενδιέφεραν κι όμως αυτός δεν κατάφερε να πάρει ένα ματς... ζωής!

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Είχε πολλά... ανώμαλα όπως είπε ο Καλαμπάκος το ματς. Τα ελλιπή Τρίκαλα να κερδίζουν 27 βολές ένατι 24 του Κόροιβου, τον Κόροιβο να παίρνει 13 περισσότερα ριμπάουντ, 37-24 χωρίς να τα εκμεταλλεύεται, τα Τρίκαλα να δίνουτν περισσότερες ασίστ, 17-15. Και το πιο... ανώμαλο, τα Τρίκαλα τελικά να σκοράρουν 85 πόντους, κάτι που δείχνει ότι το πρόβλημα του Κόροιβου δεν ήταν η άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων...

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ