27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Το χαμόγελο του Κατσικάρη… λέει τα πάντα! (vid)

Η Τενερίφη πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της σε Copa Del Rey και ο Φώτης Κατσικάρης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιτυχία της ομάδας του.

Μία σπουδαία υπέρβαση πέτυχε η Τενερίφη, η οποία άφησε εκτός συνέχειας στο Copa Del Rey την πρωταθλήτρια Ισπανίας Βαλένθια, με 79-72. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων, πέρασε στους «4» της διοργάνωσης και περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάλαγα, ενώ φαίνεται να έχει ως στόχο... τον ουρανό, με δύο Έλληνες, τους Φώτη Κατσικάρη και Κώστα Βασιλειάδη, να έχουν το δικό τους μερίδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για την νίκη αυτή, λέγοντας αμέσως μετά το ματς πως «είμαι πολύ υπερήφανος, ευχαριστημένος και ευτυχισμένος με αυτό που πετύχαμε. Κάναμε σπουδαία δουλειά, επιμένοντας στην άμυνά μας με επιτυχία, και ιδιαίτερα στο ριμπάουντ. Περιμέναμε να σκοράρουμε... έστω ένα τρίποντο (σ.σ. η Τενερίφη είχε 4/20 τρ. στον αγώνα) για να αυξήσουμε τη διαφορά, αλλά δεν πειράζει, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τον Τσους Βιδορέτα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του και τόνισε, ότι η Βαλένθια δε βρισκόταν στο επίπεδο που έπρεπε, απάντησε ότι «η Βαλένθια δεν έχε περάσει εύκολη χρονιά. Έκανε αλλαγή προπονητή και ο Τσους έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι χαρά μου να ακούω αυτά τα λόγια. Η Βαλένθια είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που καταφέραμε εναντίον της.

Στο χαμόγελό του, που μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, «ζωγραφίζεται» και όλη η χαρά των ανθρώπων της Τενερίφης για την επιτυχία τους:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ