21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το… χάλκινο η Μονακό (Pics & Vids)

Η Μονακό πήρε τη νίκη στον μικρό τελικό και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του Basketball Champions League με το 91-77 επί της Βενέτσια σήμερα στα Κανάρια Νησιά, που περιμένει τον τελικό της διοργάνωσης (21.15, ΕΡΤ3/Novasports) ανάμεσα στην οικοδέσποινα Ιμπεροστάρ Τενερίφη και την τουρκικη Μπάνβιτ. Ο Μάικ Μπράμος ήταν άστοχος, αφήνοντας τον αγώνα με 2 πόντους (1/5 εντός πεδιάς), 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22'31''.

Το ... ντέρμπι κράτησε λίγο. Άλλωστε δεν είναι σπάνιο σε αυτούς τους τελκούς της "παρηγοριάς" όπως αποκαλούνται, η μία ομάδα να σταματά να προσπαθεί τόσο... φανατικά σχετικά γρήγορα. Πολύ περισσότερο αν, όπως σε αυτή την περίπτωση, η μία ομάδα είναι και αντικειμενικά καλύτερη. Και η Μονακό απέδειξε στη διάρκεια της χρονιάς πως είναι καλύτερη ως ομάδα. Μην ξεχνάμε πως πολλοί τη θεωρούσαν φαβορί της διοργάνωσης.

Μετά από ένα λίγο αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο (26-21) με τη Βενέτσια να προσπαθεί να μείνει στο παιχνίδι, οι Μονεγάσκοι άρχισαν σιγά σιγά να απομακρύνονται, για να φτάσουν στο 47-33 στο ημίχρονοα και να στείλουν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (62-40, 24'). Η απόσταση μειώθηκε λίγο προς το τέλος, κι ενώ ο αγώνας είχε κριθεί, για να φτάσει στο τελικό

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι φίλοι της Βενέτσια προσπάθησαν να στηρίξουν την ομάδα του ως το φινάλε

 

Όπως και αυτοί της Μονακό...

Ο Αμπουντού τελειώνει τη φάση με ένα δυναμικό κάρφωμα

Ουπς... Ζακ Ράιτ...

Ο Ουαταρά πέταξε λίγο....

Κι ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό από τη Βενέτσι με τον Τόνουτ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ