25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Το υπέροχο και… εχθρικό ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μόνος άνθρωπος στην ΤΣΣΚΑ, που ξέρει τόσο καλά πόσο μεγάλη βοήθεια μπορεί να προσφέρει το γεμάτο ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Εντάξει, κι ο Τεόντοσιτς ξέρει, αλλά από... την ανάποδη. Το θέμα, ωστόσο, είναι πως ο Ιτούδης ως προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή η ομάδα του κι έχει φροντίσει να ενημερώσει τους παίκτες του.

"Περιμένουμε να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά τελευταία, οι οπαδοί του είναι σπουδαίοι και δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα", δήλωσε, ενημερώνοντας παράλληλα πως η ΤΣΣΚΑ θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει:

"Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ, παλεύει για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν. Όμως κι εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε υγιείς, παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο". 

"Εχθρική ατμόσφαιρα"!

Ο Άαρον Τζάκσον το προχώρησε λίγο παραπάνω από τον Ιτούδη. Δεν μίλησε για "υπέροχη ατμόσφαιρα" στο ΟΑΚΑ, αλλά για... "εχθρική ατμόσφαιρα! Το ξέρουμε, άλλωστε όλες οι ομάδες που πηγαίνουν εκεί είναι εξοικειωμένες. Μπήκαμε σχεδόν στον Απρίλη, το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν φτάνει έτσι το παιχνίδι είναι κρίσιμο για μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που το κάνουμε μέχρι στιγμής".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ