25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το… τρολάρισμα στους πρωταθλητές (vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κατέκτησε και φέτος τον τίτλο στο Ισραήλ, δεν δίστασε να… τρολάει τους Τορόντο Ράπτορς για το πρώτο πρωτάθλημα που πανηγύρισαν στο ΝΒΑ.

Η «ομάδα του λαού» πανηγύρισε το 53ο ισραηλινό πρωτάθλημα μες στη «Menora Mivtachim Arena», με τη νίκη της επί της Μακάμπι Ρισόν στον τελικό του Φάιναλ Φορ, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να παρακολουθούν εν συνεχεία, όλοι μαζί, τον έκτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ που έλαβε χώρα στην «Oracle Arena». Οι «πτερόσαυροι» επιβλήθηκαν των «πολεμιστών» και κατέκτησαν τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους, που ξεκινάει το 1995, έτος ίδρυσής τους.

 

Οι Ισραηλινοί, που ιδρύθηκαν το 1932, έφθασαν αισίως τους 105 τίτλους, καθώς στην τροπαιοθήκη τους υπάρχουν ακόμα έξι «κούπες» Ευρωλίγκας, 44 Κύπελλα Ισραήλ κι ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, ενώ έχουν κατακτήσει μία φορά και την Αδριατική Λίγκα.

«Πλέον έχουμε μόνο 104 τίτλους παραπάνω από τους Τορόντο Ράπτορς», έγραψε ως σχόλιο στο Twitter η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που για την ακρίβεια έχει 103 τίτλους διαφορά εν συγκρίσει με τους Καναδούς, αφού οι Ισραηλινοί ξέχασαν να μετρήσουν τον τίτλο που κατέκτησαν φέτος στην Ανατολή οι παίκτες του Νικ Νερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ