26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Το τραγούδι του πρωταθλητή (vid)

Με τίτλο «Πρωταθλητής» το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κυκλοφόρησε στον «αέρα» του διαδικτύου, περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης στην Κίνα (31/08-15/09).

Με ερμηνευτές τον Αμερικανό τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος είχε δώσει το παρών και στην κλήρωση στη Σεντζέν, και την Κινέζα Τία Ρέι το τραγούδι κυκλοφόρησε από τη Werner Music China, με το γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρέα Ζαγκλή να αναφέρει σχετικά: «Καθώς μετράμε αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαστε ενθουσιασμένοι που δύο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες αποτελούν μέρος αυτού του ιστορικού γεγονότος. Χάρη σε αυτό το τραγούδι οι φίλαθλοι από ολόκληρο τον κόσμο θα ενωθούν για να γιορτάσουν μαζί το Παγκόσμιο Κύπελλο, από τώρα μέχρι και τον τελικό στο Πεκίνο».

«Το μπάσκετ αποτελεί τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, για αυτό ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να συνεργαστώ με τη FIBA, για αυτό το τραγούδι», παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Τζέισον Ντερούλο. «Η συνεργασία των δύο τραγουδιστών αντιπροσωπεύει τη σύγκλιση της Ανατολής με τη Δύση. Είναι μια γιορτή πρωταθλητών, σε ολόκληρο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύει την ενότητα μεταξύ των παικτών και των φιλάθλων, στους πολιτισμούς και τις ηπείρους», ήταν το σχόλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην παρουσίαση του τραγουδιού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

https://www.youtube.com/watch?v=TyucHHKkKPI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ