16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το τρίποντο ρεκόρ του Καναδά (vids)

Ο Καναδάς είχε περισσότερες προσπάθειες για τρίποντα παρά δίποντα κόντρα στην Ιορδανία και κατάφερε να συντρίψει το σχετικό ρεκόρ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Νικς Νερς έκαναν… φύλλο και φτερό την Ιορδανία, έχοντας 20/31 δίποντα και 24/44 τρίποντα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης. Αυτά τα είκοσι τέσσερα σουτ από την περιφέρεια, στα οποία ευστόχησαν, αποτελούν την κορυφαία επίδοση στις δεκαοκτώ διοργανώσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Οι ΗΠΑ είχαν μέχρι σήμερα το σχετικό ρεκόρ, με 19 τρίποντα.

Μόνο ο Όουεν Κλάσεν (0/1) και ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος δεν δοκίμασε το χέρι του από την περιφέρεια, δεν ευστόχησαν από τα 6,75μ. κόντρα στους Ασιάτες. Ο Κάιλ Ουίλτζερ είχε συνολικά 7/9 τρίποντα, ο Φιλ Σκραμπ 3/4, ο Κόρι Τζόζεφ 3/5, ο Μπρέιντι Χέισλιπ 3/6, ο Κέβιν Πάνγκος και ο Κόνορ Μόργκαν από 2/4, ο Μέλβιν Έτζαμ 1/1, ο Κάζα Καζάμι-Κιν 1/3 και ο Τόμας Σκραμπ 1/4.

Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο της FIBA:

https://www.youtube.com/watch?v=Gw75Nh1NvHQ

Στους 29π. «σταμάτησε» ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος είχε ακόμα 4/5 δίποντα, δύο ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, μία ασίστ και ούτε ένα λάθος σε 21.56’...

https://www.youtube.com/watch?v=J3dMOZIf4eQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ