22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το τρίποντο πνοής του Μαναβόπουλου και το winner shot του Γιαννικόπουλου (vids)

Ο Γλαύκος έφυγε με μεγάλο διπλό από το «Σαλούν» κερδίζοντας τον Παπάγου με 74-72,  κάνοντας το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις την φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου ταξίδεψε στην Αττική έχοντας λίγες ελπίδες παραμονής, αλλά έδειξε ότι διαθέτει ζωές ακόμη, φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Έτσι, κατάφερε να μετατρέψει το 64-47 σε 64-66, με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο να πετυχαίνει καθοριστικό τρίποντο ισοφάρισης στα 38'' πριν το τέλος της κανονικής περιόδου (64-64), με τον Καρακωνσταντάκη με 2/2 βολές να γράφει το 64-66, και τον Κουτρούλια με βολές να ισοφαρίζει.

Στην παράταση, και στα 2,8'' αποτέλεσε την δικαίωση για δυο παίκτες που πέρασαν την δική τους περιπέτεια την τρέχουσα σεζόν. Ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, ο οποίος είχε αποχωρήσει για ένα διάστημα από την ομάδα της Αχαΐας, δημιούργησε μια εξαιρετική φάση, με τον Βασίλη Γιαννικόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πολύμηνο τραυματισμό, να καθαρίζει ουσιαστικά τη νίκη με καλάθι στα 2,8'' πριν το φινάλε, όπου έγραψε το 71-74, με τον Πίνη με 1/2 βολές απλά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα video :

\



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ