16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Τορίνο θέλει Λάρι Μπράουν!

Έναν προπονητή-θρύλο του αμερικανικού μπάσκετ θέλει να φέρει στην Ευρώπη το Τορίνο, που μπορεί να απέτυχε να προκριθεί στα φετινά πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά έχει βάσιμες ελπίδες ότι θα λάβει wild card για το Eurocup της επόμενης σεζόν και εξακολουθεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Ο λόγος γίνεται για τον Λάρι Μπράουν!

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει ήδη μπει στο Hall of Fame, καθώς είναι ο μόνος στην ιστορία που έχει καταφέρει να κερδίσει πρωτάθλημα τόσο στο NCAA με το Κάνσας το 1988 όσο και στο ΝΒΑ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς το 2004. Έχει τεράστια καριέρα πίσω του, αλλά είναι και 78 ετών πλέον, ενώ εδώ και δυο χρόνια δεν εργάζεται μετά το τέλος της 4ετούς θητείας του στο πανεπιστήμιο του Σάουθερν Μέθοντιστ.

Σκοπός του Τορίνο είναι να τον βάλει δίπλα στον πρώτο προπονητή της ομάδας, ως τον άμεσο συνεργάτη του και σύμβουλό του, γνωρίζοντας βέβαια πως σε αυτή την ηλικία ο Λάρι Μπράουν δύσκολα θα μπορέσει να κοουτσάρει με την ένταση που απαιτεί αυτή η δουλειά. Η πρόταση έχει γίνει, όπως αναφέρουν οι ιταλικές εφημερίδες Stampa και Tuttosport, και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η απάντηση του Μπράουν.

Όσον αφορά τον πρώτο προπονητή, είναι πιθανό να παραμείνει στο πόστο του ο Γκαλμπιάτι, μπορεί ωστόσο το Τορίνο να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στην αγορά. Τα ονόματα των Μπουσκάλια της Τρεντίνο και των Πιέρο Μπούκι και Πίνο Σακριπάντι έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ