27.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Το «τιτίβισμα» που έκρινε το μέλλον του Μπολ

Ο Λόνζο Μπολ έγινε ανταλλαγή από τους Λος Άντζελες Λέικερς στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, κάτι που ο ίδιος έμαθε μέσω… Twitter όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο ESPN.

O 21χρονος γκαρντ γνώριζε πως οι «λιμνάνθρωποι» σκέφτονται να τον ανταλλάξουν, αυτό που δεν ήξερε ήταν με ποιες ομάδες μιλούσαν και πού θα καταλήξει. Η απορία του λύθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, με τον ίδιο να εξηγεί για το πώς έμαθε για τη συμφωνία: «Το έμαθα μέσω Twitter. Ήμουν στο αυτοκίνητο επειδή μόλις είχα φύγει από το σπίτι του παππού μου και κάποιος μου είπε να δω το Twitter. Δεν ξέρω πώς το μαθαίνει συνήθως ένας παίκτης, αλλά εγώ το έμαθα μέσω Twitter».

Ο πατέρας του, Λαβάρ Μπολ, δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα την ανταλλαγή του και ξέσπασε. Ο Λόνζο Μπολ, όμως, δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του στη Νέα Ορλεάνη. Όπως συμπλήρωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είμαι οργισμένος. Ήξερα ότι θα γίνει η ανταλλαγή και ότι ήταν διαθέσιμος ο Άντονι Ντέιβις, με τις συζητήσεις να κρατούν καιρό. Οι Λος Άντζελες Λέικερς έπρεπε να κάνουν αυτό που έπρεπε για να αποκτήσουν ένα σούπερ σταρ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ