26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Σφαιρόπουλο

Πλήθος κόσμου συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Παρασκευής τον Σάββα Σφαιρόπουλο, πατέρα του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη, και του ατζέντη, Γιώργου Σφαιρόπουλου. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Μητρόπολη Καλαμαριάς και ακολούθησε η ταφή του στο χωριό Πέντε Βρύσες στον Λαγκαδά.

Από πλευράς του Ολυμπιακού παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager και υπεύθυνος επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές, ο γιατρός Θεοφάνης Τσαβίσης και ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ στεφάνι έστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παρόντες ήταν επίσης ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης,  ο παλαίμαχος παίκτης έφορος και μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Άγγελος Μιχόπουλος, οι Κώστας Μέξας και Αστέριος Καλύβας και πολλοί άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού και φίλοι της οικογένειας Σφαιρόπουλου. Στεφάνια έστειλαν η ΕΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού κ.ά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ