21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Βουρτζούμη (pics)

Το Βασίλη Βουρτζούμη «αποχαιρέτησε» την Τετάρτη (13/06) ο Άρης, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

Ο πιο πιστός «στρατιώτης» των Θεσσαλονικιών έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο μάνατζερ της ΚΑΕ, που ήταν για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην ομάδα, απεβίωσε την Τρίτη (12/06) και συγγενείς και φίλοι είπαν, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, το τελευταίο «αντίο».

  

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Χάρη Παπαγεωργίου, τον αντιπρόεδρο Νίκο Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ. Τάσο Μωυσιάδη, το υπαλληλικό προσωπικό των γραφείων και το υπόλοιπο επιτελείο. Ήταν παρόντες, ακόμα, οι Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, Θανάσης Μολυβδάς, παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη φέτος και τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Βεργίνης, Σωτήρης Καραποστόλου, Σάββας Ηλιάδης, Θέμης Τσακαλέρης και Τάσος Δήμας.

  

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι παλιοί πρόεδροι της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Δαμιανίδης και Θεόφιλος Μητρούδης, παράγοντες νυν και πρώην της ομάδας όπως οι Θωμάς Νικολός, Στάθης Ρούσσος, Χρήστος Γαλιλαίας, Γιώργος Σιδηροηλίας, Γιάννης Σαμολαδάς, Σωτήρης Κιοσέλογλου και Βύρων Δασύλλας, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης, οι προπονητές Νίκος Χασόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Στράτος Κουκουλεκίδης, Νίκος Κεραμέας, Κώστας Μέξας και Σωτήρης Νικολαΐδης, ο παλαίμαχος παίκτης Κώστας Καραπαναγιώτης, ο παλαιός γυμναστής Γιώργος Ζωγράφος και ο παλαιός φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ελευθεριάδης.

           

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ