20.1 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Νταή (pics)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού «αποχαιρέτησε» σύσσωμη τον Αντώνη Νταή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (24/01) σε ηλικία 56 ετών.

Ο εκλιπών εργαζόταν στους «ερυθρολεύκους» από το 1992. Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς και πρώην παίκτες της βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (27/01) στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, για να πουν το τελευταίο «αντίο».

 

Εκτός από τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό της πρώτης και της δεύτερης ομάδας των Πειραιωτών το παρών στον τελευταίο «αποχαιρετισμό» έδωσαν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και οι πρώην παίκτες των «ερυθρολεύκων» Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιάννης Αθηναίου, ο Βαγγέλης Αγέλλου, ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής Μίλαν Τόμιτς και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης ΦασούλαςΑργύρης Καμπούρης, Σταύρος Ελληνιάδης και Νίκος Φιλίππου.

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, η οικογένεια του Γιώργου Σαλονίκη, ο πρόεδρος και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ και το ΣΕΦ.

 

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αγραφιώτης και ο διευθυντής επικοινωνίας, Νίκος Γαβαλάς.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ