22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το ταξίδι της Κύμης συνεχίζεται

Με απολογισμό πέντε νίκες ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League για την Κύμη.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη ετοιμάζονται για την έναρξη του δεύτερου γύρου, στο πλαίσιο του οποίου θα δώσουν εφτά παιχνίδια στο «Τάσος Καμπούρης», αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο (27/01, 16.30) με το Λαύριο. Οι Ευβοιώτες ενημερώνουν, με ανακοίνωσή τους, πως κυκλοφορούν ήδη εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο γύρο και περιμένουν τον κόσμο τους να τα προμηθευτεί, ώστε να τους στηρίξει δυναμικά στους επόμενους αγώνες τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα (22/01) αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League. Τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στην τιμή των πενήντα(50) ευρώ το κανονικό και είκοσι (20) ευρώ το παιδικό και αφορούν τα εναπομείναντα 7 εντός έδρας ματς της ομάδας μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αντιπάλους κατά σειρά το Λαύριο, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα, τον Πανιώνιο, τα Τρίκαλα, το Ρέθυμνο και τον Κόροιβο, καθώς και τα παιχνίδια των play off σε περίπτωση που καταφέρουμε να προκριθούμε σε αυτά.

Η ομάδα μας, η Κύμη, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν. Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και η εξέλιξή του προβλέπεται συναρπαστική. Εξασφαλίστε τώρα την δική σας θέση στο κλειστό της Κανήθου και ελάτε να ζήσουμε ξανά μαζί μοναδικές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες! H πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τον 2ο γύρο θα γίνεται καθημερινά 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00 στα γραφεία της ομάδας (κλειστό γυμναστήριο Κανήθου).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι για να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας! Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 22210 94000, 697 247 3969 Μαρία Πόγκα / Υπεύθυνη ticketing ΚΑΕ ΚΥΜΗΣ ή στείλτε μας email στο [email protected]. ΓΣ Κύμης, το ταξίδι συνεχίζεται και το 2018-Προχωράμε Μαζί!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ