20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το ταξίδι συνεχίζεται στην Πάτρα

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του ρόστερ του Προμηθέα Πατρών για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η εκδήλωση, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη (26/09, 20.30), φέρει τίτλο «Προμηθέας, το ταξίδι συνεχίζεται» και θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας, αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία θα παίξει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη, το Basketball Champions League, όπως φυσικά και στην Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση: «Ο Προμηθέας Πάτρας ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, που θα τον βρει να μάχεται σε 3 μέτωπα (Basket League, Κύπελλο Ελλάδας, Basketball Champions League) και ν’ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ιστορία του σ’ ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι, λίγες μέρες πριν τους πρώτους επίσημους φετινούς αγώνες, διοργανώνει, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στην εκδήλωση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό και φέρει τον τίτλο: «Προμηθέας, το ταξίδι συνεχίζεται», θα γίνει παρουσίαση όλων των παικτών της ομάδας και αναφορά στους στόχους της φετινής χρονιάς».

Παράλληλα, όπως επίσης ανακοινώθηκε από τους Αχαιούς: «Η Media Day του Προμηθέα Πάτρας εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19, που βρίσκει την πατρινή ομάδα να διεκδικεί την διάκριση σε τριπλό μέτωπο (Basket League, Κύπελλο Ελλάδας και Basketball Champions League), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 17:00 στην κεντρική σάλα του κλειστού γυμναστηρίου «ΔημήτριοςΤόφαλος». Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους παίκτες και το staff του Προμηθέα μέχρι τις 18:00 και να πάρουν πλάνα από την προπόνηση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ