23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το ταξίδι μέχρι την Κίνα συνεχίζεται (vids+pics)

Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 θα ταξιδέψει σε συνολικά 24 χώρες, και των πέντε ηπείρων, πριν καταλήξει στα χέρια του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το Trophy Tour ξεκίνησε την περιοδεία του στις 23 Μαΐου από το Πεκίνο, εκεί όπου θα καταλήξει στις 30 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από την έναρξη της φετινής διοργάνωσης. Το τρόπαιο ταξίδεψε ήδη σε Βαρσοβία (Πολωνία), Ντακάρ (Σενεγάλη), Μιλάνο (Ιταλία), Παρίσι (Γαλλία), Βελιγράδι (Σερβία), Μαδρίτη (Ισπανία), Βερολίνο (Γερμανία) και Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), ενώ στη χώρα μας θα βρεθεί στις 29 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Θα ταξιδέψει επίσης σε Πράγα και Παρντουμπίτσε (Τσεχία), Τορόντο (Καναδάς), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Τύνιδα (Τυνησία), Μπουένος Άιρες και Μπαΐα (Αργεντινή), Λος Άντζελες (ΗΠΑ), Τεχεράνη (Ιράν), Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), Κράισττσερτς (Νέα Ζηλανδία), Μελβούρνη (Αυστραλία), Αμάν (Ιορδανία), Μανίλα (Φιλιππίνες), Σεούλ (Νότια Κορέα), Τόκιο (Ιαπωνία), Μόσχα (Ρωσία) και σε αρκετές κινεζικές πόλεις, για να καταλήξει στο Πεκίνο, εκεί όπου στις 15 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε την ομάδα που θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Κάτοχος του τίτλου, από το 2014, και υπερασπίστριά του στα ασιατικά παρκέ είναι η Εθνική ΗΠΑ.

Βερολίνο:

 

Μαδρίτη:

https://www.youtube.com/watch?v=XTtQUlr6Xpk

Παρίσι:

https://www.youtube.com/watch?v=QNdOGc06kkg

Το τρόπαιο επί αφρικανικού εδάφους, συγκεκριμένα στο Ντακάρ:

Ο πρώτος ευρωπαϊκός «σταθμός» ήταν στην Πολωνία και τη Βαρσοβία:

Ο Αουντού Αμπάς στο Μιλάνο, μαζί με το τρόπαιο:

https://www.youtube.com/watch?v=EB-ZSf4AnIY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ