18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το τέλος μιας ονειρεμένης χρονιάς (pics)

Το Περιστέρι έκλεισε «οικογενειακά» μια ονειρεμένη σεζόν, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων επέστρεψε στα πλέι οφ ύστερα από οκτώ χρόνια και στα ημιτελικά έπειτα από δεκαέξι χρόνια. Το τέλος της χρονιάς βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και προσωπικό της ΚΑΕ να δειπνούν όλοι μαζί, σε εστιατόριο του Πειραιά.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola, το βράδυ της Δευτέρας (17/6)  παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές και τους εργαζομένους του Συλλόγου, προκειμένου πει το δικό της "ευχαριστώ" για αυτή, τη  «μαγική» χρονιά που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες!

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Ανδρέας Πολέμης, αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά άξιος οικοδεσπότης στο bar-restaurant "IΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ", όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Κι όπως φάνηκε, το μυστικό για την εξαιρετική πορεία της ομάδας, η οποία στην επιστροφή της στην Basket League, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Basketball Champions League, δεν ήταν άλλο από το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola και φυσικά την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες, ώστε το Περιστέρι να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, σε όλους τους τομείς.

Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου!».

Οι φωτογραφίες είναι από το Περιστέρι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ