17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιταλίδας γκαρντ για την σφαγή με την Λετονία! (pic+vid)

Όλη η μπασκετική Ευρώπη έχει μείνει έκπληκτη με το ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε κατά της Εθνικής Ιταλίας,με αποτέλεσμα η "γειτόνισσα" χώρα να ηττηθεί και να χάσει το απευθείας εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ του 2018.Η απόφαση των διαιτητών σχολιάστηκε με πολύ άσχημο τρόπο και λίγες ώρες μετά,η Τζόρτζια Σοτάνα θέλησε να γράψει ένα συγκινητικό γράμμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,με αποδέκτη τον διαιτητή που σφύριξε το περίφημο αντιαθλητικό.

Αναλυτικά τι έγραψε η Ιταλίδα διεθνής:

"Κύριε διαιτητά,

Ναι, σε εσένα μιλάω που έδωσες το τελευταίο σφύριγμα. Θέλω να σου πω πώς νιώθω και ελπίζω να το διαβάσεις με κάποιο τρόπο αυτό το κείμενο. Νιώθω ότι κάποιος μου έκλεψε την καρδιά. Νιώθω άδεια. Νιώθω πως όλη η δουλειά που κάναμε όλη την χρονιά κλάπηκε από σένα. Είμαι σίγουρη πως τα κορίτσια της Λετονίας δούλεψαν τόσο σκληρά όσο εμείς, οπότε γιατί; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μας άφησες να παίξουμε την τελευταία κατοχή.

Σφύρα φάουλ. Και άσε μας να παίξουμε. Μπορώ να δεχτώ την ήττα, αλλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ όταν κάποιος αποφασίζει ότι πρέπει να χάσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ πως το πάθος μας, η αγάπη μας για το παιχνίδι και όλες οι θυσίες που κάνουμε εξαφανίστηκαν από ένα σφύριγμα. Θα ήθελα να ήσουν δίπλα μου αυτή τη στιγμή, να νιώσεις τον πόνο μου. Εύχομαι να μπορούσες να πας στην Σέσι (πιθανότατα η κορυφαία παίκτρια στην  Ευρώπη αυτή τη στιγμή) και να της πεις ότι δεν φταίει αυτή που χάσαμε. Εύχομαι να μπορούσες να ακούσεις τον ήχο από τα δάκρυά της.

Πιθανότατα θα είχαμε χάσει το παιχνίδι, ή ίσως όχι, κανείς δε ξέρει. Αλλά από όλη την δουλειά που κάναμε, η απόφασή σου είναι αυτή που μας πλήγωσε την ψυχή μας.

Έπρεπε να μας αφήσεις να παίξουμε. Έπρεπε να αφήσεις το μπάσκετ να αποφασίσει για εμάς. 

Ελπίζω να μη σε ξαναβρώ μπροστά μου. Ο πόνος θα περάσει κάποια στιγμή, αλλά η ανάμνηση θα μείνει.

Αξίζαμε περισσότερα".

https://www.instagram.com/p/BVuVI-jDpk3/?taken-by=gio_skirt

Το αντιαθλητικό φάουλ που "έκανε ¨τον γύρο του κόσμου:

https://www.facebook.com/pianetabasket/videos/1436354019735587/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ