17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το συγκινητικό μήνυμα της πράσινης Λεουτσάνκα (pics)

Η Γελένα Λεουτσάνκα έχει παραπάνω από έναν λόγους να χαμογελάει ξανά. Μετά τα όσα βίωσε πρόσφατα στην πατρίδα της, τη Λευκορωσία, βρίσκεται στη χώρα μας και πλέον ανήκει και στον Παναθηναϊκό με τον οποίο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yelena Leuchanka OLY (@yelenaleu)

Η Λεουτσάνκα είχε συλληφθεί από το καθεστώς της πατρίδας της, είχε φυλακιστεί και είχε μάλιστα κινητοποιηθεί όλη η ένωση ολυμπιονικών της χώρας -και όχι μόνο- για να αφεθεί ελεύθερη. Κι αυτό γιατί πήρε μέρος σε πορείες και μίλησε για ισότητα και τις μαύρες σελίδες που γράφει η νυν κυβέρνηση της Λευκορωσίας.

Το μήνυμά της στο σχετικό post στο instagram τα λέει όλα

"Σχεδόν δύο χρόνια... πόνος, φόβος, αμφιβολία, απογοήτευση και ξανά απογοήτευση, κούραση, προδοσία, η διάθεση για παραίτηση, να πέφτεις και να ξανασηκώνεσαι ξανά και ξανά... Φυλακή, Covid... Επέζησα από όλα αυτά. Είναι η δική μου αλήθεια και η δική μου ιστορία την οποία συνεχίζω να γράφω. Αλλά χωρίς όλα αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, δεν θα ήξερα τι είναι Θεός, είναι σημαίνει πραγματική πίστη, τι είναι αγάπη, συγχώρεση, υπομονή και ευγνωμοσύνη. Τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις το φόβο όταν όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς να δραπετεύσεις. Όταν το να είσαι δυνατή είναι η μοναδική επιλογή.

Όταν ο κόσμος αμφέβαλλε για μένα, δούλεψα σκληρότερα. Όταν είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά δεν άκουσα. Και όταν μου είπαν να το ξεχάσω και να προχωρήσω, άκουσα την καρδιά μου και δεν έχασα ποτέ την πίστη μου.


Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι εδώ τώρα. Ευτυχισμένη και ευγνώμων που είμαι κομμάτι της Παναθηναϊκής οικογένειας με τεράστια ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ